Over mijzelf


Loopbaan en ervaring

 

Günther Opleidingen is in mei 1998 opgezet door Ronald Günther.

 


"The best teachers are those who show you where to look, but don't tell you what to see"

Alexandra K. TreforVerpleegkundige

Na een klein jaar op een reclamebureau gewerkt te hebben startte ik met de verpleegkundige opleiding in het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit in Amsterdam (nu het Amsterdam UMC) en rondde deze af in 1979.

 

Opleider en opleidingsadviseur

Sinds 1980 ben ik in diverse functies, zowel in het MBO als HBO, werkzaam in het (gezondheidszorg)onderwijs. Onder andere als praktijkopleider, docent, leerplanontwikkelaar, trainer en opleidingsadviseur. Tevens was ik van 2010 - 2021 als lerarenopleider werkzaam bij de vakgroepen Onderwijskunde & Pedagogiek en Gezondheidszorg & Welzijn van de Lerarenopleiding VO Hogeschool INholland en ben momenteel programmamanager/lerarenopleider van de (Basic) Teacher of Education Care & Welfare, NLQF 5 en 6. In opdracht van OPPstap Zorg en Welzijn BV heb ik aan de ontwikkeling van deze opleiding leiding gegeven. 

 

Interim-management

Mijn (interim-)managementervaring heb ik opgedaan in zowel de non-profit als de profit sector, zoals opleidingsinstituten, gezondheidszorgorganisaties, gezondheidsfondsen en de uitzendbranche.

 

Auteur en boekredacteur

Als auteur en boekredacteur heb ik ten behoeve van het onderwijs in de gezondheidszorg een bijdrage geleverd aan diverse studieboeken.

 

Lidmaatschap

Velon, Vereniging voor lerarenopleiders Nederland, www.velon.nl

CRKBO, Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, www.crkbo.nl

 

 

Download
Bekijk mijn CV
CV - Ronald.pdf
Adobe Acrobat document 96.0 KB


"De enige bron van kennis is ervaring."

Albert Einstein